Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin!

Tieotosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 § mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

The Small Retail Oy

Y-tunnus: 3139683-7

Kylmäojantie 2

01390 VANTAA

2. Yhteys rekisteriä koskevissa asioissa

The Small Retail Oy

info@the-small.fi

3. Rekisterin nimi

The Small Retail Oy:n markkinointi- ja analytiikkarekisteri

4. Henkilötietojen käsittely ja rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on rekisterinpitäjän ja asiakkaan välisen asiakassuhteen hoitaminen, sekä markkinointi ja viestintä. Myymälässä tapahtuvan kameravalvonnan avulla pyrimme ehkäisemään näpistyksiä ja ilmoittamaan mahdollisista rikoksista viranomaisille. Rekisteriin kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti tilauksia käsittelevän henkilökunnan toimesta. Kaikki rekisteriin kerätyt asiakastiedot voidaan, asiakkaan niin vaatiessa, poistaa täysin. Tilausten ja mahdollisten takuuasioiden käsittelyyn vaaditaan asiakkaan henkilötiedot.

Verkkokauppaan rekisteröityneen asiakkaan tulee itse pitää huolta omien henkilötietojensa päivittämisestä.

Rekisterin hallinta ja tietojen käsittely voidaan ilman erillistä ilmoitusta ulkoistaa rekisterinpitäjän yhteistyökumppanille, joka on sitoutunut noudattamaan tätä rekisteriselostetta.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään mm. seuraavia tietoja asiakkaasta:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Asikkaan tekemien tilausten tiedot
  • Organisaation nimi ja y-tunnus
  • Yhteysloki

6. Sääntöjen mukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä sekä sivuston kävijäseurantatyökalusta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja muista julkisista sekä maksuttomista että maksullisista lähteistä.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille lukuun ottamatta kohdassa 4 mainittua rekisterinpitäjän mahdollista yhteistyökumppania, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti ja turvallisesti. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppaneiden tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Evästeet

Rekisterinpitäjän sivuilla käytetään evästeitä käyttökokemuksen kehittämiseksi. Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä käytetään mm. markkinointiin ja sivuston kehittämiseen. Evästeiden avulla kerätään tietoa sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Käyttäjä voi poistaa evästeet käytöstä selaimen asetuksista. Rekisterinpitäjän ei takaa, että sivusto toimii oikein evästeiden poistamisen jälkeen.

Sulje

The Small

Lastenvaatteet netistä | Edullisesti

Sulje

Kirjaudu

Sulje

Ostoskori (0)

Cart is empty Ostoskorisi on tyhjä.

The Small

Lastenvaatteet netistä | Edullisesti




SAAT 10 % ALENNUSTA
Tilaamalla uutiskirjeen saat -10 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi.
SAAT 10 % ALENNUSTA
Tilaamalla uutiskirjeen saat -10 % alennuksen seuraavasta tilauksestasi.